Euro-Pázsit Kft.

Kert-parképítés

1997-ben alakult cégünk, amely elsősorban kert-ésparképítéssel, valamint ezek fenntartásával foglalkozik. Kezdetben magáncégeknek és önkormányzatoknak végeztünk parkfenntartási munkákat.

Ma már főleg magánkerteket építünk és tartunk fenn. Fő profilunk a kerttervezés, kertépítés, automata öntözőrendszerek telepítése, kertfenntartás. Célunk, hogy ápoljuk a magyar kertkultúrát, ezért igyekszünk alkalmazni az újdonságokat, modern technikai eszközöket.

Rugalmasságunknak köszönhetően az egész ország területén vállalunk munkát, de elsősorban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében tevékenykedünk. A Magyar Kertépítők és Fenntartók Országos Szövetségének (a minőségi kert garanciája) már 11 éve tagja vagyunk a megyéből egyedüliként. Mindennél fontosabb számunkra az elégedett ügyfél, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, amit a beszállítóinktól is szigorúan megkövetelünk.

2008-tól kertészeti árudát üzemeltetünk Kisvárda Árpád út 94.szám alatt. Kínálatunk: örökzöldek, lombhullató fák, díszcserjék, gyümölcsfák, évelő lágyszárúak, egy és kétnyári virágok, virágföldek, műtrágyák, virágtartók. Ingyenes szaktanácsadás.


Tudjon meg többet a kertépítésről!

kertépítés kisvárda